Even voorstellen

Wie is Sabine Wamelink?

Persoonlijkheid

Empatisch, een doorzetter, ambitieus, doelgericht en ik hou van heel veel humor!

Home sweet home

Ik ben trotse moeder van mijn tweeling Jamy en Fay, getrouwd met Daniël en ik ben gek op dieren. Ik geniet enorm van de natuur en trek er graag op uit om nieuwe dingen te ontdekken. Ik vind het ook heerlijk om af en toe een festival te bezoeken met een flinke bass, iets met balans!

Dromen

Wat mijn dromen zijn? Mijn kinderen zien opgroeien, mooie reizen maken en mensen helpen. Niet voor niks dat ik er voor heb gekozen om ondernemers op afstand te ondersteunen zodat ik mijn dromen kan waarmaken!

Missie

Het is mijn missie om ambitieuze vrouwen, die op zoek zijn naar balans en willen doorgroeien met hun bedrijf,  te ondersteunen en begeleiden. 

Passie in werk

Mijn passie is ondersteunen, motiveren en begeleiden van mensen. Ik werk graag mee aan de zoektocht naar balans en het in kaart brengen van organisatorische en procesmatige verbeterpunten binnen een bedrijf. Ik geloof in empowerment!

Ik richt me op het operationele management en technische ondersteuning zoals bijvoorbeeld online marketing, online leeromgevingen en e-mailautomatisering. 

Werkervaring

De 18 jaar in loondienst heb ik veel ervaring opgedaan over de klantprocessen en de administratie binnen een grote organisatie. Ik ben op meerdere afdelingen werkzaam geweest, maar de meeste kennis heb ik opgedaan op de afdeling Credit Management. Op deze afdeling kwamen alle aspecten van de organisatie naar boven, van marketing & sales tot klantenservice. Wij signaleerden regelmatig problemen in de organisatie waardoor wij veel verbeterprojecten hebben kunnen starten. Er is hard gewerkt om uiteindelijk als zelfsturend team te opereren.

Door het behalen van mijn Green Belt in Lean ben ik expert geworden in het continu verbeteren van bedrijfsprocessen en het centraal stellen van de klantwaarde. In het project Operational Excellence was ik als projectlid verantwoordelijk voor de afdeling Credit Management & Payments. Een super leuke rol waarbij ik veel energie kreeg van het verbinden van mensen en afdelingen om verbeteringen tot stand te brengen. Door met elkaar mee te kijken en meer te communiceren, hebben we veel verbeteringen doorgevoerd en meer begrip en inzicht gecreëerd. Geen eilandjes politiek meer maar een samenwerking tussen alle afdelingen. Super gaaf om deze transformatie te ervaren!  Trots dat we de Lean Deployment Award 2016 hebben gewonnen!

Nu zie ik deze transformatie bij mijn klanten en dat voelt heerlijk. Heel fijn om bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling!

Wil je weten wat ik voor je kan doen? Neem contact dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

 

Wat andere over mij zeggen:

“Gedreven professional met brede ervaring, die jou wil helpen om je organisatie beter te maken.”

 

“Lief, toegankelijk, serieus, buiten mens, slim, zelfstandig, doorzetter.”

 

“Sabine is vrolijk persoon, met veel respect en oog voor een ander”

 

“Sabine is iemand die professioneel is. Ze is betrouwbaar, loyaal, kan goed inspelen op de vraag doordat ze goed luistert. Ze komt met creatieve oplossingen en zorgt ervoor dat dit van begin tot eind wordt uitgevoerd. Dit houdt ze goed in de gaten. Daarnaast houdt ze zich altijd netjes aan afspraken. En niet geheel onbelangrijk, ze heeft een flinke dosis humor.”

 

“Behulpzaam, eerlijk, emphatisch, spontaan, enthousiast en een doorzetter”

“jij anders bent dan anderen doordat alles wat je mee hebt gemaakt je een enorm zelfstandige vrouw heeft gemaakt. Je staat voor iedereen klaar, maar doet ook vooral dingen waar jij blij van wordt.”

Opimalisatie en zichtbaarheid

 

Bij Marieke, van Marique, de ontwerpstudio, heb ik meegekeken naar de optimalisatie van haar bedrijfsprocessen. Daarnaast heb ik voor haar online zichtbaarheid, zowel online en offline assistentie geboden bij de voorbereidingen van haar promo op RTL4.

 

Marieke en de bruid zijn mooi in de make up gezet en het haar van de bruid is geweldig opgestoken door Jeanette Rutten van Bellabellezza. Ontzettend leuk om bij te zijn!